Esküvői dekoráció

A dekorációs látvány és az esküvő összhangja a Ti személyeteket tükrözi, a közös ízlést, azaz egy egységes  látást. Azt a látványt, amire azt mondjátok: Igen, ez szép! Igen, ezt szeretjük! és Igen, ezek mi vagyunk, ez a miénk, ezt szeretnénk ez esküvőnkön!

A tervezési folyamat izgalmas és fontos első lépése, amikor egy jó kávé mellett, érdeklődéssel hallgatva figyeljük a történeteiteket, beszélgetünk kedvenc színeitekről, virágaitokról, akár ételeitekről, vagy az éppen aktuális divattal kapcsolatos véleményeitekről

Hiszen egy  álomesküvő megvalósulásának sikere az apró részletekben rejlik. A mi feladatunk az, hogy segítsük nektek megkeresni és rávilágítani arra a színre, hangulatra, vagy érzésre, amely dominálni fog az esküvői dekoráció egészében.

Ilyenkor bátran gondolkozzatok valami igazán újszerűben! Engedjétek, hogy  felbukkanjanak bennetek a kreatív ötletek, hiszen a tervezőasztalon akár ezerszer is újra és újra átsatírozhatjátok a korábbi gondolataitokat

Az évek során felhalmozott referenciamunkáink és tapasztalatunk segítségével összeáll egy tervrajz, amiben a színek a formák, és a stílusok a helyükre kerülnek.

Ezzel az esküvői dekoráció teljes összképét, látványát, az egységes stílusvezetést határozzuk meg, amiben segítenek a korábban összegyűjtött ötleteink, képeink katalógusaink, és a kreatív, lehetetlent nem ismerő szemléletünk.

De hogy kerül a lista az asztalra?

A tervezési folyamat közben tételesen összegyűjtjük azokat a kiegészítőket, amikre feltétlenül szükségetek lehet az esküvő napján.

A lista legfelső sorában a menyasszonyi csokor áll, amit a menyasszonyi ruha vonalához, stílusához anyagához tervezünk meg. A kitűzőktől kezdve a koszorúslánycsokrokon át a motor, lovaskocsi vagy autódekorációig bővítjük tovább a listát, amelyben a kialakult határozott stílust követve születnek meg az alkotások!

Tervrajzunk készítése során átnézzük a ceremónia és a vendégfogadás helyszínének lehetőségeit is. A székek és asztalok elrendezését és típusát egészen a vendégek érkezési útvonaláig feltérképezzük.

Mi befejezzük neked a vázlatot!

A konzultációt követően kialakult vázlatrajzban minden információ a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy kialakítsuk a dekorációs árkalkulációt, amelyet személyetekre alakítunk, hogy ez által pontosan megfeleljen a ti igényeiteknek.

Az apró részletek kidolgozása itt kezdődik. Ez a virágdesign fűszere.

A saját tervezésű dekorációs elemeket végigkísérjük a tervezéstől a gyártásig. Sok kéz munkája vállal szerepet a kivitelezésben, a grafikai tervezésben, a virágkötészetben vagy abban, ahogy dekorációs elemek a helyükre kerülnek.

Kapcsolatba lépünk az esküvő helyszínének személyzetével, hiszen egyik alapelvünk, hogy az esküvői dekoráció helyszínéül szolgáló tér értékei ne károsodjanak az álom megvalósítása során.

A dekorációs hangulatvilágítást, fényfüzéreket, a szerelési vagy rögzítési feladatokat is mi magunk tervezzük és ellenőrizzük.

Beszerzés:

Az elképzelés stílusa és a hangulata mindent átható szakértői megtervezését követi nálunk a dekorációs alapanyagok aprólékos összeválogatása, megrendelése és beszerzése.

Ehhez kiemelten nagy szükségünk van mint esküvői dekoratőröknek és virágkötőknek a kreatív fantáziára és sasszemre. Kiválasztjuk a még elképzelés szintjén létező, de valóságban még éppen épülő esküvői dekoráció alkotóelemeit.

Vannak persze titkos lelőhelyeink is, amelyek valóságos kincsesbányát jelentenek.

Nagy odafigyelést és gondoskodást igényelnek az élő vágott virágok, amelyek sokszor a saját kertészetünkből érkeznek. De akár Hollandiából vagy Olaszországból érkeznek is, az átlagosan egy hetet igénybe vevő előkészületeket követően az esküvő napján a legjobb formájukat hozzák.

Kiemelt és tudatos döntésünk, hogy minőségi növényekkel és eszközökkel dolgozzunk.

Az élő növényeken, gyertyákon és mécseseken kívül a dekorációs kellékeket, csak bérlésként számoljuk fel, nagy terhet levéve ezzel Rólatok, illetve az örömszülők válláról, hiszen így az esküvői dekoráció költsége jelentősen alacsonyabb, és a díszek elszállítását, leltározását és tárolását is ránk bízhatjátok.

Ha időközben felmerülnek változások, azokat rugalmasan kezeljük, és arra törekszünk, hogy munkánkkal teljes mértékben nyugalmat nyújtsunk számotokra.

Utolsó simításként festményszerű professzionális fényképeket készítünk a kész esküvői dekorációról, melyeket pár nap múlva már fel is fedezhettek oldalunkon, és ha gondoljátok, továbbíthatjátok azokat ismerőseiteknek.

Most már Ti is látjátok, hogy az egyediség mennyire sokoldalú egy dekoratőr munkája során, mindezt azért, hogy amikor találkozunk a nagy esemény napján, – amikor már minden dekoráció a helyére került –, nektek semmi dolgotok ne legyen.

Egy feladat, azért mégis van: Örülni és gyönyörködni!

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail