Rendezvény dekoráció

Ne feledd! Sohasem lesz lehetőséged másodszor első benyomást tenni!

Mi ragadja meg először a vendégeket, amikor belépnek a terembe? Mi hagy első benyomást igazán a vendégekben mikor megérkeznek? A látvány! Vagyis a dekoráció!

Küldetésünk, hogy megreformáljuk a rendezvények színvonalát, hogy minőséget sugározzunk alkotásainkkkal és az általunk átformált belső és külső terek egyedi atmoszférájában.

Ehhez természetesen elengedhetetlenül fontos, hogy  kreatív, innovatív, színvonalas megoldásokat kínáljunk, amelyek ugyanakkor költséghatékonyak is.

Munkánk során teljeskörű rendezvény dekorációt kínálunk, legyen szó akár egy koncert színpadának dekorációjáról, vagy egy céges rendezvény keretében zajló karácsonyi partiról. Jól ismerjük a protokolláris előírásokat, s több sikeres nagy múltú egyesület, szervezet rendezvényeire, díjátadó gáláira biztosítottuk az etiketthez szükséges színvonalas megjelenést.

Lehetőséget nyújtunk cserepes növénydekorációk bérlésére is, legyenek azok orchideák, formára nyírt bukszusok, tuják vagy bonsai fák. A rendezvény dekoráció nagyon szorosan összefügg a vendéglátói szolgáltatók munkájával is. Ezért, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a vendégek elkápráztatása mellett jó élmény legyen velünk együtt dolgozni, és ennek érdekében megrendelőinknek, illetve a rendezvény helyszínének személyzetével törekszünk folyamatos konzultációra és jó kapcsolatra.

Mindig precízen ügyelünk arra, hogy más szolgáltatóknak is könnyű legyen mellettünk végezni a munkájukat. Alapvető elvárásnak tartjuk, hogy minden rendezvénydekoráció a kezünk alatt még jóval a vendégek megérkezése előtt elkészüljön.
Létfontosságú kérdés az is, hogy rugalmasan kezeljünk minden munkafolyamat közbeni változást és kérést, akár váratlanul érkezik, akár ésszerű döntés során időről-időre alakul ki.
A tervezési folyamatokban is arra törekszünk, hogy minden tervezett rendezvény  dekorációs elem az alkalom, a programok és a rendező illetve házigazda elgondolásába teljes mértékben illeszkedjen, jól használható, ergonomikus legyen, és ami még fontosabb, hogy funkcióval is rendelkezzen.
Munkánk részévé vált a rendezvények kezdete előtti portfólió fotózás, ami által professzionális képek készülnek a kész alkotásokról és belső terekről. Így másnapra már elérhetővé válnak a fotók a külvilág számára is. Gyorsan felkerülhetnek akár egy céges portfóliógaléria friss albumaként, hogy minden vendég számára felejtehetetlen élménnyé váljanak a pillanatok és a házigazda imázsa is kapjon egy újabb kitüntetést!

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail